Nyhetsbrev Brf Björkslingan juli 2022

Skrivet 2022-07-21

Innehåll:

 1. Rastning av hundar på innergården 
 2. Datum för stamspolning
 3. Årsstämman 2022
 4. Trädgårdsgruppen 
 5. Gräsmattorna
 6. Eken
 7. Leksaker och lekplats 
 8. Engagera er 

_________________________________________________________________________

 1. Rastning av hundar på innergården
  För vår gemensamma trivsel påminn gärna hundägare att inte rasta sina hundar på våra innergårdar.
 2. Datum för stamspolning
  Det kommer genomföras en stamspolning i alla våra huskroppar med start måndag den 29/8 vecka 35. Info om exakt tid kommer annonseras i förväg.
 3. Årsstämman 2022
  Tack till alla som deltog på årsstämman i juni, protokoll och årsredovisning ligger uppe på hemsidan under rubriken Årsredovisning.
 4. Trädgårdsgruppen
  Det finns mycket att göra med vår gemensamma utemiljö, trädgårdsgruppen uppmanar fler medlemmar att engagera sig.
 5. Gräsmattorna
  Gräsmattorna börjar äntligen ta sig men de kräver vattning nu under sommaren. Har du möjlighet att hjälpa till, meddela tradgardsgruppen@bjorkslingan.se
 6. Eken
  Den stora eken vid studentbostäderna har i samband med bygget tagit mycket skada. Vi för en dialog med PEAB och Studentbostäder om hur den ska ersättas.
 7. Leksaker och lekplats
  Väldigt roligt att det har tillkommit fina leksaker till gårdarna, framförallt till den lilla stugan vid gungorna. Tack till er som skänkt detta vidare! Vi måste självklart tillsammans hjälpas åt att plocka ihop efter våra barn så att leksaker inte ligger slängda överallt. Hjälp gärna till att flytta tillbaka cyklar/vagnar, hinkar mm.
  Nätet över sandlådan skall hålla katter och deras behov borta från barnens lekplats, lägg tillbaka det över sandlådan när ni lekt färdigt.
 8. Egna initiativ och engagemang
  Stort tack till alla er som engagerar er i vår förening genom att exempelvis skicka förslag, vara med i trädgårdsgruppen eller bidra till en god grannsämja.
  Vi vill uppmana till engagemang! Några kanske exempelvis vill ordna en gårdsfest, måla om i cykelförråden eller en loppis?
  Vi kan bidra med finansiering och kommunikation kring förslag som gynnar alla våra medlemmar!