Nyhetsbrev Brf Björkslingan Juni 2023

Skrivet 2023-06-05

1. Hjärtstartare och utbildning
Föreningen har fått hjälp att installera en hjärtstartare i gemensamhetslokalen utanför tvättstugan. Sprid gärna denna info till grannar i föreningen, ju fler boende som vet om det desto bättre. Den 28 juni kl. 19:00-21:00 kommer det hållas en utbildning i HLR med begränsade platser, maila ditt intresse för deltagande till styrelsen@bjorkslingan.se. Först till kvarn! 

2. Städdagen
Den 22 april genomfördes en lyckad städdag med bra uppslutning. Vi rensade buskar, oljade utemöbler, fixade en ny grillplats, städade i gångarna och planterade lite runtom gården.

3. Årsstämma onsdag 7 juni kl. 18.00 
Välkommen till årsstämma på onsdag utanför tvättstugan. Kallelse med dagordning har delats ut till alla medlemmar samt ligger på hemsidan. 

4. Regler för odlinglådor 
Nu är platserna för odlingslådor fulla. Om du är intresserad av att ställa dig i kö mejla till styrelsen@bjorkslingan.se 
Följande regler gäller: 

  • Lådorna ska ha stabila kanter. 
  • De ska vara uppmärkta med namn. 
  • Person som ansvarar för en odlingslåda ansvarar också för att ta bort denna och återställa marken eller säkerställa att annan boende tar över ansvaret, i fall av flytt. 

5. Info från trädgårdsgruppen
Vid gräsmattan utanför Svalövsvägen 8 försöker vi nu anlägga en äng för att gräset ska ta sig lite bättre. Gräsmattorna behöver vattnas under sommaren. Har du möjlighet att hjälpa till meddela tradgardsgruppen@bjorkslingan.se

6. Håll portar stängda 
Tänk på att stänga portar efter er för att hålla obehöriga ute. Vill man vädra är det bättre att öppna ett fönster. Tänk även på att inte förvara cyklar och andra föremål i entréerna.