Uppdatering november

Skrivet 2017-11-26

1) Bokning av tvättstugan över internet
2) Nya dörrar till tvättstugan och nya öppettider
3) Fortsatt uppdatering av gårdarna
4) Ovk den 25:e januari 2018

1) Bokning av tvättstugan över internet

Under vintern kommer ett tvättbokningssystem för nätbokning införas för tvättstugan. Det innebär att man kommer kunna boka sin tvättstugetid både som man gör idag och över internet. Mer info kommer när det närmar sig installation.


2) Nya dörrar till tvättstugan och nya öppettider

Det har nu kommit en ny dörr till tvättstugan eftersom att den förra var trasig. Den nya dörren kommer att låsas 30 minuter efter den sista tvättiden på kvällen för att minska risken för störning för grannarna till tvättstugan.

3) Fortsatt uppdatering av gårdarna

Under sommar och hösten så anlades nya lekplatser och gräsmattor. Arbetet med att förbättra gårdarna kommer att fortsätta till våren. Om du är intresserad av att vara med och ge förslag eller delta i arbetet, skicka ett mail till inger@bjorkslingan.se.


4) Ovk den 25:e januari

Under januari kommer det ske en OVK i föreningen (obligatorisk ventilationskontroll). En besiktningsman kommer då gå igenom alla lägenheter för att se till att ventilationen fungerar som den ska och se om några lägenheter behöver ha några åtgärder. Man kan välja att antingen vara hemma eller låna ut sin nyckel tillfälligt. Mer information kommer att delas ut till alla hushåll när det närmar sig.