Inför stambytet på Svalövsvägen

Skrivet 2020-11-22

Vid årets årsmöte informerades det om att vi i år kommer att köra igång bytet av avloppsstammar i båda våra hus på Svalövsvägen. Det handlar om en renovering av avloppsrör och bottenplatta som är av nöden då rören har gått sönder på vissa ställen. Det är vår tekniska förvaltare Nabo som hjälper oss med projektledningen av detta, men företaget som genomför själva arbetet heter Saneco.

Arbetet kommer att pågå 2021-01-11 – 2021-04-09
Det kommer att utföras på vardagar 07.00-18.00

För att arbetet ska kunna komma igång krävs vissa förberedelser från vår sida.

För boende på Svalövsvägen

I uppgångarna 2-6 är det tre förråd som behöver tömmas (453, 454 och 462), övriga kan täckas in, men täckas in väl eftersom det kommer att bli väldigt dammigt. Förråden kommer under projektperioden enbart kunna nås genom kontakt med Saneco: Linus Holmqvist, 073-424 30 98, linus.holmqvist@sanecobygg.se

I uppgångarna 8-12 måste alla förråd tömmas.

Tömning och intäckning måste ha skett senast den 20 december.

Denna information delades ut till boende på Svalövsvägen den 21 november.

En container kommer att ställas ut i december så att ni som måste tömma era förråd kan passa på att rensa. Styrelsen undersöker möjligheten att erbjuda alternativ förvaring under projektperioden. Mer information om detta kommer!

För alla boende: Cyklar

Observera att cykelrummen på Svalövsvägen måste tömmas. Det kommer att göras plats för cyklar som används i det stora cykelförrådet på Simrishamnsvägen och i cykelrum på Simrishamnsvägen och Halmstadsvägen. För att detta ska kunna ske måste de som bor på Halmstadsvägen och Simrishamnsvägen märka upp sina cyklar och barnvagnar som står i cykelrum.

De föremål i cykelförråden som inte är uppmärkta 30 november kommer att tas i förvar av föreningen och forslas bort efter 6 månader om ingen gör anspråk på dem.

Denna information delades ut på Halmstadsvägen och Simrishamnsvägen i mitten av november.

För alla boende: Tvättstuga och garage

Garagen på Svalövsvägen 8-12 kommer inte att beröras då man där enbart kommer att täppa igen avloppsbrunnarna.

Den gemensamma tvättstugan på Svalövsvägen kommer inte att beröras utan kunna användas som vanligt.

Dokument